Persoonlijk

25 persoonlijke vragen beantwoord

Mijn blog bestaat nu al ruim 7 maanden en na 28 blog artikelen vond ik het tijd dat we elkaar beter leren kennen. Ik ben altijd eerlijk en open, maar omdat ik mijn identiteit een beetje anoniem wil houden in verband met de financiële gegevens die ik deel, kan ik zomaar alles delen. Daarom heb ik ergens van het internet een aantal persoonlijke vragen geplukt zodat je de echte ik leert ook zonder mijn echte naam kan leren kennen. Op de Over mij pagina kan je wat info over mij vinden.

Ben je er klaar voor? Hier de 25 persoonlijke vragen:

1. Wat was je eerste e-mailadres?
Oh jee, altijd het ergste wat je kan gebeuren. Eerste vraag en je weet het antwoord niet! Het was in ieder geval iets met Lucy. Sweetlucy ofzo denk ik? Ik was toen dol op de film Crossroads met Britney Spears en zij speelde een personage genaamd Lucy.

2. Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?
Sinds januari hebben wij geen televisie abonnement meer omdat we nauwelijks keken. Maar Bold & the Beautiful volg ik nog steeds. Het is en blijft verschrikkelijk, maar ik hou ervan.

3. Engeland of Amerika?
Amerika, ik ben er nog nooit geweest maar wil het heel graag. Ben 1 keer met school in Londen geweest en vond het verschrikkelijk.

4. Vlees of vis?
Absoluut vlees. Ik vind vis niet lekker en kan ook niet goed tegen de aanblik van dode vissen. Het is niet de meest duurzame keuze, maar ik hou van een stukje vlees. Wel haal ik tegenwoordig mijn vlees bij de lokale slager een stuk lekkerder en duurzamer dan de knallers in de supermarkt.

5. Wat wilde je vroeger worden?
Kapster, waarom weet ik niet maar het fascineerde me enorm als ik een knipbeurt kreeg.

6. Hoeveel talen spreek je?
Nederlands is mijn moedertaal maar ook in het Engels kan ik me goed uitdrukken. Duits kan ik vaak wel verstaan, maar spreken vind ik lastig. Wordt vaak half Nederlands en dan met Duits accent.

7. Het lekkerste ontbijt?
Griekse yoghurt met fruit en wat cruesli.

8. Hoe ging je verkleed tijdens carnaval als klein kind?
Dit was vaak heel simpel en afdankertjes van mijn zus. Zo ben ik een keer gegaan als koe.

9. Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?
Dan reken ik mijn meditatie achtergrond muziek van vanochtend even niet mee. Dan zal het Laat het los zijn van Frozen (mijn dochter is daar helemaal gek van)

10. Ben je voor Ajax of Feyenoord?
Ik kijk nooit voetbal, behalve een EK of een WK een keer. Dat doen we dan met vrienden en dan ga ik meer voor de sfeer. Dus ik zeg maar Ajax, want anders kijkt mijn vader me niet meer aan.

11. Heb je hoogtevrees?
Valt wel mee, ik vind het wel erg als je een trap hebt waar je doorheen kan kijken. Vreselijk!

12. Wat is je favoriete kleur?
Ik heb niet echt een favoriete kleur, deze veranderd elke keer bij mij. Vroeger was het paars en toen groen. Mijn accessoires in huis zijn voornamelijk met blauwtinten. Dus ik ga daar dan voor.

13. Hoe laat ga je naar bed?
Wanneer ik moe ben. Ik probeer als ik moet te werken om 22:00 om bed te liggen. De wekker gaat dan om 6:30. Nu ben ik zwanger en een stuk vermoeider, dus nu is het zodra ik het zat ben ga ik naar bed.

14. Wat is je favoriete film?
Ik hou van de Hunger Games trilogie en de Harry Potter films. Maar ook van de live action versie van Beauty and the beast.

15. Welk woord gebruik je echt té vaak?
Volgens mijn partner is dat ‘sorry’ al is het wel minder geworden afgelopen jaar.

16. Hoe ziet jouw typische  make-uplook eruit?
Altijd een concealer, mijn buitenste ooghoeken zijn altijd wat donker dus die stip ik aan. Dan wat mascara en een beetje oogschaduw. Als ik tijd over heb dan kleur ik ook nog mijn wenkbrauwen.

17.Wat is je favoriete quote?
“Never let go of your dreams”

 18. Snoozen of direct opstaan?
Ik ben een snoozer, ik blijf veel te lang liggen waardoor ik elke ochtend tijd tekort kom en moet haasten.

19. Wat is volgens jou het leukste plekje in Nederland?
No place like home. Ik heb altijd last van heimwee. Mijn huis is een hele fijne plek.

20. Welk huisdier zou je willen hebben?
Een konijn. We hebben een hond, een labrador. Maar vroeger altijd konijnen gehad en ik zou er heel graag weer 1 willen hebben. Maar we hebben er geen plek voor.

21. Wat is je favoriete geurkaars?
Vanille geur maar dan wel subtiel. Ik hou er niet echt van.

22. Wat doe je als eerste als je opstaat?
Ik begin de dag elke ochtend met een douche, die eindig ik met lauw-koud water zodat ik echt wakker wordt.

23. De laatste film, tv-programma of boek waarbij je moest huilen?
Als zwangere huil ik nu bijna overal om. Dat kan al zijn omdat ik mijn schoen niet aankreeg omdat mijn voet opgezwollen is. Maar de laatste film waarbij ik echt hard moest huilen is Togo. Zielige dieren zijn altijd een garantie bij mij om te huilen, zo ook Hatchi en Marley&Me.

24. Koffie of thee?
Thee! Absoluut. Ik heb koffie geprobeerd in allerlei mogelijke combinaties, maar ik vind het echt niet lekker.

25. Wat wil je nog graag kopen?
Mijn vader zij altijd een eigen huis is nooit af en dat klopt. We willen een nieuwe eettafel, nieuwe tuinset en mijn laptop is langzaam aan het overlijden. Aangezien ik komend jaar weer ga studeren zal dat waarschijnlijk de eerste aankoop worden.

Toch best moeilijk die persoonlijke vragen. Over sommige vragen moest ik echt wel even nadenken. Nu ken je mij een beetje beter, heb je nog persoonlijke vragen waarvan je denkt dat zou ik wel eens willen weten. Zet hem in de reacties en dan beantwoord ik deze een volgende keer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.