blog report
Persoonlijk

BLOG REPORT: augustus 2020

Afgelopen maand ging voor mijn gevoel lekker. Na mijn break van 3 maanden was ik een beetje onzeker of het me wel weer zou lukken om in een ritme te komen. In augustus ben ik ook aan de slag gegaan met een tool die je helpt bij het pinnen en re-pinnen van Pinterest berichten. Hier mijn blog report van de afgelopen maand.

Samenvatting augustus 2020

Het doel wat ik mezelf gesteld had voor augustus was het kunnen vooruit werken zodat ik niet ga stressen dat er nog een blog online moet komen. Door vooruit te werken kan ik betere content schrijven. In juli had ik 1905 pagina weergaven. en het doel was een groei hierin naar 3000 pagina weergaven. Dat heb

Mijn blogs van afgelopen maand:

Het meest gelezen blog afgelopen maand was 25 creatieve manieren om je minder eenzaam te voelen dit artikel had 147 unieke pagina weergaven. Daarmee komt deze blog op nummer 9 van mijn meest gelezen blogs van dit jaar. Mijn best gelezen artikel tot nu toe is Financiële vrijheid: Terug naar het begin… met 434 unieke pagina weergaven.

Blog report

In juli had ik 1905 pagina weergaven. en het doel was een groei hierin naar 3000 pagina weergaven. Dat heb ik niet helemaal gehaald maar met 2721 pagina weergaven ik ben tevreden. Het aantal gebruikers is flink gestegen van 327 in juli naar 625 in augustus.

Wederom is echter de sessieduur drastisch omlaag gegaan met bijna een minuut en ik ga deze maand echt onderzoeken hoe waar dit aan ligt en hoe ik dit kan omgooien. Mocht je als mede-blogger tips voor mij hebben hierover dan hoor ik het graag.

Waar ik mij ook nog op gericht heb is mijn Pinterest account. In februari had ik 7,7k maandelijkse kijkers, dit was begin juli teruggezakt naar 3,3k maandelijkse kijkers. Eind juli is dit gestegen naar gestegen naar 16,4k. Zoals ik je al vertelde heb ik vanaf medio juli gebruik gemaakt van een tool om me hierbij te helpen en ik ben tevreden met het resultaat. Op dit moment heb ik 28k maandelijkse kijkers.

Inkomsten en uitgaven

Vorige maand niet gepubliceerd maar ik vind het toch belangrijk om transparant te zijn. Ik heb tot nu toe geen inkomsten en de uitgaven die ik gedaan heb is puur en alleen de jaarlijkse webhosting.

Inkomsten blog 2020: €0,00

Uitgeven blog 2020 : € 51,65

Tot nu toe heb ik weinig met Instagram gedaan, maar daar wil ik ook verandering in gaan brengen. Op dit moment heb ik 27 volgers.

Mijn doelen voor september 2020:

  • 3500 pagina weergaven
  • Gemiddelde sessieduur omhoog
  • 50 volgers op Instagram
  • 35k publiek op Pinterest

Mocht je me nog niet volgen op Instagram dan nodig ik je van harte uit om mij te volgen, ik beloof dat ik je terug zal volgen. Maar uiteraard ook lekker veel nieuwe blogs schrijven met inhoud die je informeert en inspireert!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: