Persoonlijk

BLOG REPORT: februari en maart

Helaas wegens ziekte van mijzelf en drukte op mijn werk daarna heb ik afgelopen 2 maanden weinig kunnen doen aan mijn blog. Maar ik ben het zeker niet vergeten! Vanaf nu ga ik de draad weer oppakken!  Ik ben mijn blog gestart om jullie mee te nemen in mijn zoektocht naar een duurzaam leven, financiële vrijheid en balans. Een deel van mijn financiële vrijheid wil ik behalen door enerzijds te besparen en anderzijds meer inkomen te genereren. Transparantie vind ik belangrijk en daarom deel ik met jullie dit blog report. Inkomen haal ik op dit moment niet uit mijn blog, maar ik vind het wel leuk om jullie meer te laten zien. Ik hoop dat meerdere bloggers dit uiteindelijk gaan doen en er zo veel meer transparantie komt en vooral ook realisme. Een blog is hard werken en niet even snel geld verdienen. Je moet er je ziel en zaligheid in stoppen en met veel toewijding  kan je er dan wellicht een leuk zakcentje  mee verdienen. 

 

Samenvatting van februari 2020

Zoals je kon lezen in mijn eerste blog report hier kon lezen was ik in januari een weekje ziek waardoor in plaats van vooruit te werken opeens achter de feiten aan liep. Dit heb ik in februari niet meer goed kunnen maken vanwege drukte op mijn werk aan het einde van de maand.  Heel erg jammer, maar ik moest er voor kiezen om mijn betaalde baan toch voorrang te geven op dit gebied.

Blog report februari

De eerste volledige maand waarin ik aan het bloggen ben.  Ik bereikte 5786 pageviews! Mijn doel voor deze maand was 2000 paginaweergaven dus deze cijfers zijn bijna een verdriedubbeling!  Hieronder vind je de screenprint van deze maand uit Google Analytics. Vooral op 23 februari vind je een enorme piek en dat kwam door de het artikel over mijn portemonnee op één van mijn favoriete blogs, hier een link naar het artikel: De portemonnee van Pluk de Droom. 

image

 
Samenvatting van maart 2020

Ja, heel simpel. Begin van de maand nog steeds last van de drukte op mijn werk en tweede helft van de maand was ik zelf niet heel erg lekker. (Gelukkig geen coronavirus)

Blog report maart

Ik heb echt in maart niets, noppes, nada gedaan.  Dat is uiteraard ook terug te zien in de cijfers. Vergelijkbaar met januari ( toen wel blogs schreef maar mijn Pinterest berichten vergat een link mee te geven)

image

Inkomsten en uitgaven februari en maart

Inkomsten zijn 0,- maar dat had ik ook wel verwacht na deze 2 maanden. Ik heb zelf weinig aan mijn website gedaan, Uitgaven heb ik tot nu toe alleen voor de hosting van de website, dit kost mij voor heel 2020 €41,75.

Doelen voor april
  • Behaal 3000 maandelijkse pageviews
  • Bereik 10k maandelijkse kijkers op Pinterest (huidig is 7,7k)
  • Minimaal 20 berichten gepubliceerd (Ik heb er op dit moment 14) Ik merk dat ik niet heel veel tijd heb om wekelijks 3-4 blogs te posten. Dus ik ga dat ook niet beloven.

Heb jij nog tips voor mij om mijn blog te laten groeien? Ik hoor het graag!

Eén reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: