Persoonlijk

BLOG REPORT: juli 2020

Na een afwezigheid van bijna 3 maanden begon ik op 1 juli weer met bloggen. Nieuwe start was de persoonlijke blog die ik schreef met uitleg waarom ik meerdere maanden niet kon bloggen. Maar we zijn weer terug en dus ook weer terug met de blog report. Zoals ik jullie vertelde vind ik dit altijd 1 van de leukste dingen om te lezen van een blogger en ik hoop dat jij dit ook leuk vind om van mij te lezen.

Samenvatting juli 2020

Het doel wat ik mezelf gesteld heb deze maand is om regelmatig nieuwe blogs online te zetten en ben trots dat het me gelukt is.

Mijn blogs van afgelopen maand:

Blog report

Het zal je niet verbazen dat ik in de 3 maanden dat ik niet geblogd heb ook nauwelijks bezoekers heb gehad op mijn blog. In BLOG REPORT: februari en maart schreef ik nog over het overweldigende aantal van 5786 pageviews in februari. Dat kwam door de het artikel over mijn portemonnee op één van mijn favoriete blogs van Zuinige Man, een link naar het artikel kan je hier vinden: Financiële vrijheid: Een kijkje in mijn portemonnee….

Met 1905 paginaweergaven ben ik tevreden. Waar ik minder tevreden over ben is de gemiddelde sessieduur. Dit was in februari 50 seconden langer. De meest populaire blog van de maand juli was Wat is financiële vrijheid voor mij? Maar ook de eerder genoemde kijk in mijn portemonnee is nog steeds erg populair.

Waar ik mij ook nog op gericht heb de tweede helft van juli is mijn Pinterest account. In februari had ik 7,7k maandelijkse kijkers, dit was begin juli teruggezakt naar 3,3k maandelijkse kijkers. Inmiddels is dit eind juli weer gestegen naar 16,4k. Ik ben wat nieuws aan het proberen en in mijn blogreport over augustus heb ik het een maand lang geprobeerd en kan ik je vertellen wat ik doe en of dit inderdaad goed werkt.

Biosuperfoods.net

Mijn doelen voor augustus 2020:

  • 3000 pagina weergaven
  • Gemiddelde sessieduur met 20 seconden omhoog
  • Pinterest groei naar 25k

Maar uiteraard ook lekker veel nieuwe blogs schrijven met inhoud die je informeert en inspireert!

0
Gerelateerde berichten
Financiële vrijheid: Een kijkje in mijn portemonnee….

Elk huisje heeft zijn kruisje zeggen ze wel eens. het is echt zo, elk huishouden heeft geheimen voor de buitenwereld. Read more

Financiële vrijheid: Terug naar het begin…

Ik woon in een prachtig koophuis is het midden van het land. 7 jaar geleden hebben we dit nieuwbouwhuis gekocht, Read more

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je dit interessant?

Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand exclusieve content, tips en inspiratie.