blog report
Persoonlijk

BLOG REPORT: oktober en november 2020

Een blog report van de afgelopen 2 maanden. Eind september ging officieel mijn zwangerschapsverlof in en medio oktober plaatste ik mijn laatste blog. Mijn energie was op en ik wilde eigenlijk gewoon lekker niets doen. Mijn laptop kon mijn gedachten lezen en besloot er daarom ook maar om verder in verval te gaan. Al een aantal jaar kon ik mijn laptop alleen nog maar gebruiken als hij aan de lader zat. Nu begon de laptop steeds vaker niet meer op te laden en zodra ik mijn laptop maar 1 tikje wilde verschuiven viel hij uit.

Dus ik besloot lekker de geboorte af te gaan wachten en de eerste paar weken optimaal te gaan genieten. Met Black Friday kwam hét moment om een nieuwe laptop aan te schaffen. Zo kan ik nu weer heerlijk aan mijn blog werken.

Ik ben mijn blog gestart om jullie mee te nemen in mijn zoektocht naar een duurzaam leven, financiële vrijheid en balans. Echter heb ik het afgelopen jaar dat duurzaam leven niet 100% mijn passie is. Ik vind het belangrijk. Maar om er goed over te kunnen schrijven heb je toch echt een passie ervoor nodig. Vandaar dat ik in mijn verlof goed heb nagedacht en mezelf nu ga richten op financiële vrijheid en balans.  

Samenvatting van oktober 2020

In oktober begon ik te merken dat mijn energie aan het opraken was. Het was tijd om het bloggen om een lager pitje te zetten en te gaan focussen op mijn zwangerschap. Zoals je hierboven kon lezen raakte mijn laptop ook verder in verval. Daardoor heb ik in oktober maar 2 artikelen online gezet. Je ziet hieronder welke dat waren:

Blog report

Ik bereikte 550 pageviews in oktober. Mijn doel voor deze maand was 2000 paginaweergaven en dus bij lange na niet gehaald. Ik had verwacht meerdere artikelen te kunnen schrijven. Positief punt is dat wel de gemiddelde sessieduur omhoog is gegaan. Hieronder vind je de screenprint van deze maand uit Google Analytics.

Samenvatting van november 2020

Begin november heb ik mijn zoon mogen verwelkomen en zat ik op mijn blauwe wolk. Medio november heb ik de beslissing gemaakt waar ik in 2021 op wil focussen en ben ik langzaam begonnen met het uitwerken van ideeën.

Blog report

Zoals gezegd ik heb in november niets, noppes, nada gedaan.  Dat is uiteraard ook terug te zien in de cijfers.

Inkomsten en uitgaven 2020

Ik vind het belangrijk om transparant te zijn. Ik heb tot nu toe geen inkomsten en de uitgaven die ik gedaan heb is puur en alleen de jaarlijkse webhosting.

Inkomsten blog 2020: € 1,25

Via Google Adsense verdien ik een heel klein beetje echter de uitbetaling is pas vanaf € 70,00, dus ik heb nog een lange weg te gaan voordat ik dit daadwerkelijk uitbetaald krijg. Maar het begin van mijn passief inkomen is er.

Uitgaven blog 2020 : € 51,65

Doelen voor december 2020

Ik begin eigenlijk weer vanaf 0. Dus bescheiden doelen deze maand.

  • Behaal 1500 maandelijkse pageviews
  • 100 volgers op Instagram
  • 300 unieke bezoekers
  • Minimaal 6 blogartikelen online zetten
  • Doelen voor 2021 maken!

Mis jij nog iets in mijn blog report? Ik hoor het graag!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: