blog report
Persoonlijk

BLOG REPORT: september 2020

Afgelopen maand was voor mij persoonlijk een drukke maand en ik merkte dat mijn chronische vermoeidheid er door deze zwangerschap nu echt weer uit begint te komen. Ik ben over mijn grenzen gegaan en heb niet zoveel tijd kunnen besteden aan het schrijven als ik had gewild. Hier mijn blog report van de afgelopen maand.

Samenvatting september 2020

De reden dat ik minder heb kunnen schrijven ligt grotendeels aan het maken van een nieuwe planning voor mezelf. Mijn dochter ging voor het eerst naar de basisschool deze maand, wat we beiden spannend vonden. Daarnaast ben valt mijn zwangerschap me ook steeds zwaarder waardoor ik minder energie heb.

Het doel wat ik mezelf gesteld had voor september was meer Instagram volgers en meer pageviews. In augustus had ik 2721 pagina weergaven. en het doel was een groei hierin naar 3500 pagina weergaven. Door het niet veel kunnen schrijven heb ik dit doel niet gehaald. Mijn blogs van afgelopen maand:

Daarnaast ben ik achter de schermen bezig geweest met veel research en ook met Instagram. Op mijn Instagram had ik vorige maand 27 volgers en op dit moment heb ik 78 volgers. Het is me dus gelukt om hierin te groeien en daar ben ik heel blij mee. Mocht je me nog niet volgen op Instagram dan nodig ik je van harte uit om mij te volgen, ik beloof dat ik je terug zal volgen.

Blog report

blog report september 2020

Zoals verwacht geen groei in de cijfers, Had ik in augustus nog 2721 pagina weergaven, is dit gehalveerd naar 1365 pagina weergaven. Ook het aantal gebruikers is uiteraard minder van 625 in augustus naar 394 in september.

Waar ik mij ook nog op gericht heb is mijn Pinterest account. In februari had ik 7,7k maandelijkse kijkers, dit was begin juli teruggezakt naar 3,3k maandelijkse kijkers. Eind juli is dit gestegen naar gestegen naar 16,4k. Zoals ik je al vertelde heb ik vanaf medio juli gebruik gemaakt van een tool om me hierbij te helpen en ik ben tevreden met het resultaat. Vorige maand zat ik op 28k maandelijkse kijkers en op dit moment heb ik 21,5k maandelijkse kijkers.

Inkomsten en uitgaven

Ik vind het belangrijk om transparant te zijn. Ik heb tot nu toe geen inkomsten en de uitgaven die ik gedaan heb is puur en alleen de jaarlijkse webhosting.

Inkomsten blog 2020: €0,56

Voor het eerst heb ik geld verdiend met mijn blog. Whoop whoop! Dit is via Google Adsense geweest, uitbetaling is pas vanaf € 70,00, dus ik heb nog een lange weg te gaan voordat ik dit daadwerkelijk uitbetaald krijg. Maar het begin van mijn passief inkomen is er.

Uitgeven blog 2020 : € 51,65

Mijn doelen voor oktober 2020:

  • 2000 pagina weergaven
  • 100 volgers op Instagram
  • 25k publiek op Pinterest

De rest van dit jaar zal ik rustiger aan gaan doen en minder publiceren. Mijn doelen voor oktober, november en december zullen minder gericht zijn op groei en meer op behoud van de aantallen. Mijn officiële zwangerschapsverlof is ingegaan en ik wil hier van genieten en genoeg rust kunnen pakken tot dat de kleine zich medio november zal aandienen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.