Financiële vrijheid,  Persoonlijk

Financiële vrijheid: Een kijkje in mijn portemonnee….

Elk huisje heeft zijn kruisje zeggen ze wel eens. het is echt zo, elk huishouden heeft geheimen voor de buitenwereld. Neem nou als voorbeeld hoeveel je netto per maand op je rekening gestort krijgt en hoeveel er in je portemonnee zit. Dit schreeuw je nou niet bepaald van de daken toch? Maar onbewust ben je er toch mee bezig, iedereen heeft wel is naar de buurman gekeken als hij en andere auto kocht of een nieuwe televisie naar binnen bracht. Waar doet hij het van? Nou ja, het antwoord is simpel, van het netto salaris wat hij gestort krijgt. Voor een kijkje in mijn portemonnee, lees verder…

Toch is het niet gebruikelijk om wat je verdient te delen met de wereld, maar stiekem vinden we het allemaal leuk om te lezen hoe anderen uitkomen met hun budget. In mijn vorige artikel Financiële vrijheid – terug naar het begin vertelde ik je al over mijn hypotheek. Dat vond ik al best spannend. Zelf vind ik het heerlijk om verhalen te lezen over hoe mensen hun budget er elke maand uitziet. Ik heb mijn verhaal daarom op papier gezet voor één van mijn favoriete bloggers, wellicht heb je wel is gehoord van Zuinige Man?

Ik ben gek op zijn blog en hij heeft een rubriek die heet de portemonnee van… en afgelopen week kon je meekijken in mijn portemonnee. Superleuk en ook weer heel spannend. De eerste reacties op dit artikel gingen over mijn hoge hypotheek. ( helaas het klopt), Een hoog bedrag aan boodschappen ( ik vond het zelf wel meevallen maar ik ga hier nog wel even kritisch naar kijken) en een lage buffer( die moet echt omhoog)

Ben je ook benieuwd? Je kan mijn verhaal hier lezen op het blog van Zuinige Man.

Vertel, wat vind je van mijn portemonnee? Als je nog tips hebt dan kan je ze natuurlijk altijd met mij delen in de reacties hieronder!

6 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: