Persoonlijk

Nieuwe start

3 maanden geleden schreef ik mijn laatste blog bericht. In dit bericht beloofde ik meer blogs te gaan schrijven omdat ik in maart eigenlijk ook al niets gedaan had. Maar daar is niets van terecht gekomen. Was ik na 1 maand bloggen het al zat? Had ik geen inspiratie meer? Was ik klaar met mijn zoektocht maar financiële vrijheid, balans en duurzaamheid? Geen van allen kan ik je vertellen. Het is tijd voor een nieuwe start. Hieronder vertel ik je alles.

In maart voelde ik me niet helemaal fit, maar dat bleek een reden te hebben. Na bijna 2 jaar proberen was het eindelijk gelukt om zwanger te worden! Uiteraard ben ik hier ontzettend blij mee. Helaas blijkt deze zwangerschap totaal anders te zijn dan mijn vorige zwangerschap aantal jaar terug. Had ik toen in totaal 2 dagen dat ik me beetje misselijk voelde, nu had ik het constant, de hele dag door. Geen pretje kan ik je vertellen. Weinig kunnen eten maar wel honger hebben. Dat is voor een bourgondiër als ik erg moeilijk.

Pas afgelopen maand begon het beroerd zijn af te nemen en nu durf ik te zeggen dat ik er eindelijk grotendeels vanaf ben. Tsja en als je hele dagen beroerd voelt heb je ook geen kracht om achter je computer te kruipen ( of het huishouden te doen). Maar ik voel me nu weer een stuk beter en daarom zal ik ook een nieuwe start gaan maken en voorzichtig aan artikelen op mijn blog gaan zetten.

Verwacht geen tientallen artikelen de komende maand. Mijn gezinsleven en mijn werk hebben nog altijd een hogere prioriteit dan mijn blog. Daarnaast had ik in februari al het idee om een cursus te schrijven voor mijn website. Deze wil ik in het najaar online gaan zetten, dus daar gaat het komende kwartaal ook mijn aandacht naar uit.

0
Gerelateerde berichten
Explosief groeien dankzij Pinterest

Afgelopen juli ging ik op zoek naar manieren op mijn blog meer in the picture te kunnen zetten. Ik had Read more

BLOG REPORT: oktober en november 2020
blog report

Een blog report van de afgelopen 2 maanden. Eind september ging officieel mijn zwangerschapsverlof in en medio oktober plaatste ik Read more

3 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: