Pluk de Droom

Welkom bij pluk de droom. Leuk dat je een kijkje op mijn blog neemt!

Mijn naam is Rianne, geboren in 1987 en al 10 jaar samen met mijn partner. Samen hebben we een dochter (2016), een zoon (2020) en een hond. In het dagelijks leven werk ik als klantenservice medewerker bij een bedrijf in de food business. Daarnaast heb ik onlangs besloten alsnog een HBO studie Human Resources Management op te gaan pakken.

Mijn hele leven hou ik al van schrijven en na tig dagboeken vol te schrijven heb ik een aantal jaar geleden het bloggen ontdekt. Met veel plezier schrijf ik op Pluk de droom over de dingen die mij bezighouden. Mijn focus ligt op werken naar financiële vrijheid, budgetteren en balans in het leven.

Op pluk de droom hoop ik je te inspireren voor een leven vol blijheid, vrijheid en zonder geldzorgen zodat je kan genieten van iedere dag. Daarnaast kan je in mijn shop producten vinden die je kunnen helpen om dit te bereiken.

Affiliate links

Op mijn website kun je affiliate links tegenkomen. Dit zijn bijvoorbeeld links die je naar een website sturen. Behalve dat ik het als een meerwaarde zie om je direct bij het product te brengen waar ik een review over schrijf, verdien ik er ook een klein bedrag mee. Jij merkt er niks van in jouw beurs, maar als je een aankoop doet bij één van deze websites dan krijg ik een klein percentage van het door jouw besteedde bedrag. Op die manier kan ik mijn website in de lucht en up-to-date houden.

Samenwerken?

Samenwerken met mij als blogger? Ja leuk! Maar wel als het bij mij en mijn blog pluk de droom past. Alleen dan kan ik er met voldoende passie over schrijven. Voor alle mogelijkheden verwijs ik je graag naar mijn mediakit.

Voor mijn mediakit of andere vragen kan je altijd e-mailen naar plukdedroom@gmail.com.

%d bloggers liken dit: